Троллей бас

Це може бути тільки в нас,
Тіко від’їхав тролей-бас,
А тут машина на шляху,
З мігалкою  серед даху,
Стоїть, затримуючи рух,
Іще б два метри – був би бух!
Водій з тролейбусу вилазить,
І дума: «Хай їм повилазить»
Міліціянтам та нахабам,
Що стали на шляху, як баба.
І що їх змусило так стати,
Невже лягли у Ладі спати?
О, ні. То несвідомі громадяни,
Їм показали анти-шану,
От і пішли люди у формі,
Робити все чік-пік, по нормі.


Рецензии