Таемничий вечiр

Бiлi коси наче роси
Падають на плечi
Опустився на покоси
Таемничий вечiр.

Я радiю,я смiюся
Я чогось чекаю
Я чогось в тобi боюся,
Бо тебе кохаю.

Вийди вийди,моя кохана,
Вийди край дiброви
На твою красу погляну
Хай сьогоднi знову.

Ми зiйдем зеленим схилом,
Промайнем по полю,
Бо менi йти поруч мила
Хороше з тобою

I як в срiбнiй чудо-чашi
Вина ллються лунко
Так серця зiллються нашi
Через поцiлунки.

Тiльки вийди,моя кохана,
Вийди край дiброви
На твою красу погляну
Хай сьогоднi знову


Рецензии