Вiн п шов

Він пішов від неї у широкий світ...
Він пішов від неї, почужівши враз...
Стала на порозі, глянула услід ...
На плечах у нього – по копі образ...

Він тинявся світом, скільки сам хотів.
Ой, тинявся світом і не рік, й не два.
Та й не до одної засилав сватів –
І від того біла стала голова.

Ніби й не чекала. Бо кого чекати...
Чутка долітала, тож і не ждала.
Дітоньки без тата випурхнули з хати.
Він прийшов... Зітхнула тяжко – й прийняла               


Рецензии
Удивительные стихи! Хорошо - от житейского тепла, Спасибо!

Леонид Галаюда   27.02.2011 11:10     Заявить о нарушении
Вдячний,що заглянули до мене.

Оксий Ожына   28.02.2011 02:43   Заявить о нарушении