У далекому синьому морi

У далекому синьому морі
Білогруді пливуть кораблі,
Від прибою у вись неозору
Піднімаються стрімко щаблі.

Ллється з неба принадливе сяйво,
Кличе в Царство космічних доріг.
І, себе відчуваючи зайвим,
На Землі цій,-- у землю я ліг,

І піднявся до неба щаблями,
Втер сльозу сиротині – зорі,
Вітром став і поплив з кораблями
В синь безмежну небесних морів.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.