Ранкова роса

Коли зранку на траві роса,
ти знімаєш взуття
і йдеш по траві.

І твоїм ногам так приємно,
так лоскотно,
наче ти уві сні.
І тобі не хочеться,
щоб сон скінчився.
Ти йдеш і йдеш,
і тобі так приємно.
Ти відчуваєш таку насолоду
і це добре, мати про що згадати.

Але роса не вічна.
І твоя насолода скінчиться.
Як тільки зійде сонце.

               14 років
               27.04.08.


Рецензии