***

Очі. Ніч. Бажання болю.
Рви і ріж мене по швам.
Я без тебе, ти зі мною,
Ти не вір моїм словам.
Зупинити витік жаху,
Витік болю із очей,
Подаруй мені зітхання,
Серед приспаних ночей.
Вбий скривавлене безглуздя,
Ще стріляй потоком слів!
Ти пішов так незабутньо,
Залишив лиш болю спів..


Рецензии