Своi життя

Ми певний час вже не разом
Але цей смуток все не йде вiд мене
Щодня гiпнотезую телефон
Але не звониш ти до мене

Я набираю номер твiй
Але у вiдповiдь лиш тиш я чую
Невже ти вже не мiй?-
Постiйно в головi кручу я

I врештi-решт змиряюсь з цим я
Нехай Господь розсуде нашi почуття
Можливо,краще так для всих
I в нас у кожного своi життя.


Рецензии