Христос воскрес! Хай гр1х увесь умре!

Христос воскрес! Хай гріх увесь умре,
Хай вічно в серці Божий Дух живе!
Христос воскрес! Він воскресив тебе,
Щоб мав життя небесне, неземне.

Тож воскресаймо кожну мить і день,
Звільняючись від грішної пітьми.
Христос воскрес! Він скоро вже прийде!
А чи ж зустріть готовий Його ти?


Рецензии