Я так не хочу причиняти б1ль Тоб1

Я так не хочу причиняти біль Тобі
Й не хочу керуватись почуттями.
Дай сили і наснаги в боротьбі,
Щоб завжди панувала над гріхами.

Твоїми хочу бачити очима,
Приємність доставляючи Тобі
І хочу чути те лише вушима,
Що славить лиш Тебе, Спаситель мій.

Усі тривоги, сумніви, печалі
Кладу я біля ніг Твоїх святих-
Усе в житті моїм лиш Ти можеш розставить
І всі болючі рани заживить.

Дай сили йти сміливо за Тобою,
Наповни серце радістю по вінця,
Радістю Божою, небесною, святою.
У Слові, в вірі мене завжди зміцнюй.

Для слави Ти мене створив Своєї-
Усе життя хай буде славою Тобі.
Ти є Життям, Дорогою моєю
І Правдою у безпросвітній тьмі.

Тебе люблю і серцем прославляю
І поклоняюся лише Тобі.
В Тобі надійного я Друга маю,
Мій Відкупителю і Спасе мій.


Рецензии