Загублене серце

Мiсяць зiйшов на небо
З нiччю боротись смiло
Але не такий вiн,як сонце
Невмiе свiтить так умiло

Сестри зiрки йому в помiч
Але всеодно все не те це
Чи допоможуть знайти вони вихiд
Тому в кого iмя-"Загублене серце"?

Чи освiтять дорогу на роздорiжжi,
Ту по якiй потрiбно iти?
Чи,можливо залишать Загублене серце,
Без вмбору i без ходы?

Але ж рухатися так потрiбно
Вперед,вперед i знов вперед,
Щоб не залишитись загубленим,
Щоб заспокоiти себе...


Рецензии