Pain

Jan.13th.2011


Its hurts, its make me chilly. This pain you give me makes me sick.
I am empty, my tears popping in my eyes and make my vision blurry,
I feel just really sick inside my body.
You trying to avoid me, you need some distance to feel you self away from me.
Your words just burning in my through like acid, it hard to swallow it hurt like hell.
My Heart feels wired it suffocating from emotions,
It trying to escape to fined some piece.
I am freezing, my Heart is freezing…
It need some fire, it need warm up inside. 
My longs is breathing, my heart is cracking my soul is freezing,
I still can hear some life.
I am Living, I am still alive.


Рецензии
Чувств много, грамматики нет совсем и не только. Зачем же?

Марина Поттер   08.08.2020 17:28     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.