Старый Новый год

Як це сталось – за два тижні
Рік новий - та вмить старий;
Ще в домівках та крамницях
Скрізь ялинки в мішурі;

Знову ми п'ємо шампанське
Та бажаємо всіх благ,
Завтра я прокинусь вранку,
На роботу? – як це так?

Не піду я на роботу,
Хай працює Дід Мороз,
Рознесе нам подарунки,
Аби тільки не цироз.


Рецензии