У нашому

У нашому світі панує потворність,
За межі поваги встає безсоромність.
Чекає дитина свою благодать,
А люди не чують, люди все сплять.
Вони ще з вчорашньої  пізньої  ночі
П`ють безкінечності краплі охоче.


Рецензии