Очi замiсть серця...

Роздiлилося серце на двi частинки,
Але ти не справедливо вчинив,
Забрав обидвi серця половинки,
Менi й жодноi не залишив.

Тепер без серця не живу я,
Я зосталася мiж двох свiтiв,
Без нього я лише iсную.
Мабуть,лиш цього ти хотiв?

Тепер без серця залишилась,
Ти забрав його собi,
Та замiсть ного розмiстились
Очi янгольскi твоi...


Рецензии