Козак Мамай
І на якій це буде мові,
Але мисля у бошці є,
Слова старі, як світ, не нові
Історію про козака,
Про русича, про українця,
Ще в жабах квакала Москва,
А він пищав в чиїйсь ширінці
Трипілля, глиняні хати,
Стрічками глек дівки малюють,
Боги кучкуються і ждуть,
Що їм у жертву придарують
Який був час: із хліба квас,
По вусах текла медовуха,
І слухав світ трипільський клас,
В траву сховавши вільні вуха
Мурахи, з толком, хто куди,
Кроти, нарившись в ніч, хропіли,
І гуси, гиля до води,
І мухи свою їжу їли
І квас моцніший був за пиво,
І десь, із 3-б класу,
Трипілець, чисто вмивши рило,
Після уроків, чесно квасив
П*ть тисяч років до Христа,
Ні сіфілісу, ні холери,
Всі в міру рівні, всі брати,
В своїй землі, місіонери
Хтось скаже-вони не рідня,
Давно жили, стерлось з роками,
Ідіть, друззя, питайте мами,
Вони лишили нам горшки,
Ми їх важаємо дідами
А , що Мамай ще не козак,
То, теж задумка геніальна:
Трипілець, скіф, ант- не мудак,
А вже хохол-ПОТЕНЦІАЛЬНИЙ
І десь на весну, а тоді,
Птахи нікуди не літали,
Любили свої верби, гай,
В якійсь, не самій гіршій хаті,
Родивсь і наш козак-Мамай
Чому Мамай, тому, що май,
Хоч май потом, від Юліана,
А тоді-травень, мама, рай,
І наш, до п*ят, кричить Мамай
Свидетельство о публикации №111011305898