Метелик

Метелик-метелик,
Скажи менi,друже,
Чом ти розмахнувся
Так крилами дуже?

Чом ти не сидиш
У затишнiм куточку?
Чом ти нарядився
В барвисту сорочку?

Метелик у вiдповiдь
В небо злiтае:
"До сонця лечу я,
Весну зустрiчаю!"


Рецензии