Жук та блоха

З пiд старого лопуха
Жук лiз по стежинi.
Раптом,дивиться,блоха
В зимнiй спить перинi.

I сказав iй жук:"Вставай!
Годi тобi спати!
Вже Весна iде в наш край,
Гайда зустрiчати!"

Потянулася блоха:"Ох!
Спала я чудесно..."
I пiшли вони удвох
Зустрiчати Весну!


Рецензии