Бажання...

               
   
Я не хочу нерозуміння,
Я чекала на оп`яніння,
А ми знов десь у пригоді,
А ми знов не в пригоді від романтики,
І не від любощів,
А як хочеться, а як мліється…
Може, зможемо ми погодитись з тим,
Що кожному нам обом хочеться,
І не будемо відкладати час на всі любощі,
На романтику, на погодження, на збагачення.
Тож зберімося ми із чуттєвістю,
Із мрійливістю й сподіваннями
І здійснимо все, і не будемо…
Відкладати час,
Що так плине від нас все скоріше…
Бо ось раптом нас вже й не буде,
Якщо часто ми відкладатимо час…

Хай же нашій любові у погодженні
Допоможе Бог Ерос сьогодні вже!


Рецензии