Пишу...
Привіт, ні, це останній подих
Того повітря, що вдихали ми ще вчора,
А сьогодні знов....мовчанка, сум, каміння...
Не можу більше, ти писала якось,
І я не можу теж....
Але моє не можу із твоїм не співпадає...
Я не відправлю знов тобі листа,
Я не згораю, просто все до тла якщо згорить,
То так тому і треба...
"Сміятись!", - кажуть мені всі.
Не можу, бо болить.
"А спробуй зрадити!"
А я не можу, а я все сподіваюсь...
А я все ж буду вірити в любов Богині,
Що наділила нас. Віднині- я вже не плачу,
Віднині - я не страждаю!
Бо кохаю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Свидетельство о публикации №111011300040