Святвечiр. Святвечер. На украинском языке
і зігріває всіх, хто в цей Святвечір
прийшов рідню побачить, навістить
батьків своїх. Їх пригорнув за плечі,
покаятись їм у своїх гріхах,
і в світлі БожоЇ до нас любові
їм бути вдячним. В тих простих словах
є сенс життя. Подякуєм же долі
та Сину Божому, який до нас прийшов
і смерть прийняв від наших рук жорстоких.
Нехай же Божа та любов
зігріє всіх стражденних й одиноких.
Читайте "Секрет семейного счастья" - это главный труд моей жизни:
http://www.stihi.ru/2014/01/03/1935
Свидетельство о публикации №111011303265