***

Твої очі – цуценятно-коров’ячі,
Як у Джексона в кращі роки.
Коли відкриті вони – тобі боляче.
Ну а мені – навпаки.
Твої очі – бездонні два кратери.
Мої очі – сумні маяки.
...І човни загубили фарватери.
...Десь розбилися два літаки.


Рецензии