Божественные катрены 5-8 франц. , рус. , англ
5
Прав Моисей: от бога все.
Прав Иисус: любовь спасет.
Мухаммед прав: един исток.
И Будда прав: во всем есть бог.
6
И все – ничто, лишь чей-то сон.
Куда бог делся, где же он?
И предал тот, кто был влюблен.
Исчезла жизнь в уме моем.
7
Я люблю растворяться в тебе,
Записавшись в твою многомерность.
Твои истина, свет, любовь и добро
Помогают взлететь мне над скверной.
8
Я переполнен любовью к тебе
В удовлетвореньях взаимной страсти.
В прошлой жизни была ты учителем мне,
А я послушником и братом по несчастью.
EN
5
Moisha is right : everything is of God.
Jesus is right : Love will save.
Muhammad is right : the origin is unique.
And Buddha is also right : everywhere is God.
6
And everything is nothing, only a dream.
Where is God, where did he go from me?
One betrayed me who fell in love with me.
And my soul disappeared to be always free.
7
Entering your many dimensions
I like to dissolve inside You.
And your Truth, Light, Good, Love
Help me to take my wings over vile crews.
8
I’m full by love with you
In the passion for mutual satisfaction.
And when you were named a tutor
I was your best pupil.
Свидетельство о публикации №111011101423