Ми з тобою

Ми з тобою -
Лише запитання,
Наївні зізнання.
Неначе видіння,
Ночі холодного шепотіння,
Чекання заради чекання.
За весною
Не видно обману.
Загоїли рану
Обірвані фрази,
Погляди гострені, мов накази
Вдихнули отруту жадану.

Сонце плаче знов.
Серце більше не болить.
Забери любов,
Мої крила, і лети
Назавжди.

Ми з тобою -
Душі несвідомість
І тіл невагомість.
У прірву злітати,
Страху радіючи, закричати
І тишею стати натомість.
Під зимою,
Де світ розколовся,
Все тільки здалося,
Назвалося збігом.
Дні забуття впадуть білим снігом,
Посипавши смутком волосся.

10.10.2005


Рецензии