Хто може

1
Хто може бути вільним,
Свободою не граючись,
Іти, не озираючись,
Від слів не відмовляючись,
Лишатися спокійним?

П
Долі кращої шукай,
Прокидайся і рушай!

2
Хто може бути сильним,
Нічого не боятися,
Упасти і піднятися,
Зі смерті насміхатися,
Здаватись божевільним?

3
Хто може не згоріти,
Ілюзії розвіяти,
В самого себе вірити,
Однаково не міряти
І більшого хотіти?

4
Хто може просто жити:
Пишатися і заздрити,
Соромитись і марити,
Своїй душі не зрадити,
Навчитися любити?

03.10.2005


Рецензии