Там, де тебе нема

1
Там, де тебе немає,
Осінь у небі спить,
Тінню любов блукає,
Щастя далека мить.

Листям кладе під ноги
Жовтень твої слова.
Смутком ведуть дороги
Там, де тебе нема.

П
Нехай живу я для чекання,
Нехай життя моє - лиш сон.
І тільки втомлене кохання
Мовчанню плаче в унісон.

2
Там, де тебе немає,
Вітер змітає дні,
Білий туман ховає
Очі свої сумні.

Холод у серці сіє
Ніч без зірок, сама.
Хтось замість мене мріє
Там, де тебе нема.

3
Там, де тебе немає -
Мій спорожнілий світ.
Дощ назавжди змиває
Твій ледь помітний слід.

Спогадів тихі ріки
Болем душі до дна.
Я залишусь навіки
Там, де тебе нема.

19.09.2005


Рецензии