В пошуках
Сльози розгублені,
Недосконалості
Посмішки куплені.
В пошуках близькості
Душі закохані.
Відстані пристрасті
Серцем не скорені.
В пошуках істини
Думи поламані
Нотами чистими,
Кривди туманами.
В пошуках вічності
Дні перехожими
Від пересічності
Стали порожніми.
В пошуках спокою
Сни забарилися,
Небом і долею
Мрії розбилися.
В пошуках пам’яті
Тліють мовчанкою,
Спогади зайняті
Волі уламками.
16.09.2005
Свидетельство о публикации №111010905204