Вставайте, думи, прокидайтесь

***

Вставайте, думи, прокидайтесь,
Розвійте мій душевний сон,
Летіть, над вічністю здіймайтесь
Без помилок і перепон.

Кричіть, волайте про незгоду
І про ненависть і любов,
Знайдіть для мене ви свободу,
Мене знайдіть у світі знов.

08.09.2005


Рецензии