Не дихай пов трям
Не дихай повітрям,
Не плач небесами,
Ні спогадом-вітром,
Ні болю словами.
Не думай очима,
Не знай покаяння -
Знайдеться причина
Продати мовчання.
Відлунням образи
Вуста зашепочуть -
Безглуздя відрази
Пробачити хочуть.
Дні й ночі заснули -
Свідомості втрата.
Не жити минулим,
Не вірити в завтра.
Страждання даремне -
Міцнішають пута.
Навчися для мене
Всього лише бути.
16.07.2005
Свидетельство о публикации №111010904937