Ангел

Ти з’явилася на світ
З неба ясною зорею,
Щоб лишати в мріях слід,
Доторкаючись душею.

Глибина очей твоїх
Зачаровує і манить.
І печаль твоя, і сміх
Серце любляче поранять.

А відлуння твоїх слів
Пам’ять більше не загубить.
Хто тебе не зрозумів,
Той надію не розбудить.

Хай життя - стрімкий політ,
Тільки вперше і востаннє
Ти з’явилася на світ
Чистим ангелом кохання.

24.06.2005


Рецензии