Я хочу п ти красиво

***

Я хочу піти красиво,
Заплющити очі без болю.
Я хочу спинити зливу,
Без страху зриваючи долю.

Я хочу піти так тихо,
Щоб крапля сльози не упала.
Я хочу забути лихо,
Що душу мою обікрало.

Я хочу піти навіки
І пам’ять про себе забрати.
Я хочу незлої втіхи -
Від праведних мук помирати.

Так марно і так безсило
Кохання пручатися буде.
Я хочу піти красиво
І коло страждання замкнути.

05.06.2005


Рецензии