Я бачу тебе у краплинах дощу

***

Я бачу тебе у краплинах дощу,
У диханні світу навколо.
Одну лиш тебе в свої мрії впущу
І вільним не буду ніколи.

Я бачу тебе в ніжних квітах весни,
У неба прозорій блакиті,
Твій образ живе в світанковій росі,
В калині, під сонцем зігрітій.

Я чую тебе у словах і віршах,
У музиці, пісні знайомій,
У тиші й мовчанні, у чистих думках,
В душі, сподіваннями повній.

Лишайся у серці моєму, прошу.
Ти поруч, ти майже зі мною.
Я бачу тебе у краплинах дощу,
Так солодко марю тобою.

17.05.2005


Рецензии