Щасливий обраний тобою
Щасливий обраний тобою,
До кого серцем ти летиш,
До кого так гориш любов`ю,
Про кого тихо промовчиш.
Та жалюгідний той, хто сумно
Лиш в очі дивиться твої,
Хто так наївно і бездумно
Зізнання шле тобі свої.
27.03.2005
Свидетельство о публикации №111010904632