Я малюю сво сни

***

Я малюю свої сни
У казкові тихі ночі,
І твої небесні очі
Серед пахощів весни.

Теплу посмішку твою
На малюнку оживляю.
Як давно тебе чекаю,
Як бентежно я люблю.

У полоні власних мрій
Я свій подий затамую.
Твої думи розфарбую,
Навіть голос ніжний твій.

Образ чистої душі,
Ніби промінь на світанні,
Я окреслюю кохання
На простому аркуші.

20.02.2005


Рецензии