До тебе лине серденько

До тебе лине серденько.
До тебе озивається
З осіннього неспокою,
Де сонечко кохається
В останній змерзлій квіточці
Шалено, по-весінньому.
Мій гарний, ніжний хлопчику,
До тебе лине серденько,
До тебе озивається.


Рецензии
Очень красивое стихотворение

Ольга Пламенная   11.07.2012 02:00     Заявить о нарушении