Лотава жонка
адзін зь іх сказаў: ратуй душу
сваю; не азірайся і нідзе ня спыняйся
ў навакольлі гэтым; ратуйся на гары, каб
табе не загінуць."
Быцьцё 19:17
Назад зірнуўшы баба --- жорстка пакарана,
Навек зрабілася яна слупом саляным.
Нашчадкам павучальны дадзены урок:
Гасподзь людзей ратуе толькі паслухмяных!
Свидетельство о публикации №111010809065