Pentru tine...

Ridica ochii, uitete in ai mei
Si spune-mi ce vezi in ei?
Ce vezi? Ignorare sau ceva mai mult? Mai calduros?
Ceva mai blind, mai cald, mai magic, mai frumos?

Nu sunt un mare romantic, dar nici un natarau!
Niciodata nu-ti voi putea face rau!
Nu sunt un ideal, lucrul acesta demult l-ai aflat,
Dar pina cind sunt unicul ce ti-a fost dat

Si ma voi starui sa fiu singurul ce te are
Pentru ca-mi esti draga nespus de tare.
La tine ma gindesc in fiecare zori de zi
Dupa ce ma scol si inainte de a adormi.

Nu pot sa ma uit la alta,
Caci in fiecare, vad trasaturile pe care le ai.
In una ochii, in alta buzele, fatsa...
Dar nu-mi trebuie nici una. Pe tine te am!

Cind esti departe, vreau sa te vad
Cind esti linga mine,
Vreau sa te cuprint
Sa Nu Te Mai Pierd!


Рецензии