Страсти-мордасти о теленапастях

Страсті -мордасті про теленапасті
(бувальщина)

Нещодавно наш Микола
Ледве плентався зі школи.
А тепер – веселий, жвавий
Мчить дивитись серіали.

Ось де радісне дитинство –
Фільми жахів і насильства!
Ще й до того, скільки в них
Слів лайливих та брудних!

А як прийде вихідний –
З ранку і до ночі
Блима ящик голубий,
Аж вилазять очі!

…Вже поснули тато й мама,
Вже закінчилась програма,
Бродить ніч біля віконця…
І на сон зморило хлопця.

Та нарешті засинає…
Раптом з ліжка крик лунає:
– Ой, рятуйте, люди милі,
Кінг-конг шкрябає по стіні!

Після крику чути стогін:
Б’є в живіт Сильвестр Сталоне!
Поможіть! Його дружки
З мене випустять кишки!
З однієї банди всі –
Рембо, Джекі та Брюс Лі!

Трохи згодом, у кімнату
Забігає Термінатор:
–Де?! – кричить. – В кого стріляти? –
І строчить із автомата.

– Цур тобі! – заверещав
У ліжку Микола,
Всю сім’ю перелякав
І звалився долу!..

Любі діти! Щоб таке
Не траплялось з вами,
Не дивіться ви підряд
Всі телепрограми!


Рецензии
Еге ж, добра порада!

Катерина Радченко   23.02.2011 21:03     Заявить о нарушении
Радостно вновь найти что-то на украинском языке, находясь в России.

Катерина Радченко   23.02.2011 21:04   Заявить о нарушении
Дуже вдячна. Дуже приємно зустріти рідну душу. Здоровенькі були!

Валентина Кирчатова   01.03.2011 12:32   Заявить о нарушении