Материнська любов

Теплі та ніжні слова
почуті ще в дитинстві,
то ласка твоєї матері.
Колискові оспівані її лагідним голосом,
то материнська турбота.
А її теплі та ніжні обійми,
то материнська любов.

Матір завжди намагається
казати на дитину пестливі слова,
щоб прищепити їй
свою ласку та любов.
А які лагідні, яскраві
та живі колискові,
оспівані в дитинстві.
А які ніжні та теплі
обійми матері.
Це все її щира любов.
Щира любов до дитини,
до її маленького янголятка.
Яке ще тільки пізнає світ.

Світ страждань та любові,
світ добра та зла,
світ миру та війни,
світ з друзями та ворогами,
які готові на все,
щоб завдати тобі страждань.

Але у тебе
є найдобріший, найкращий
та наймиліший друг.
Це твоя мати,
яка завжди готова
підтримати тебе
або щось порадити
навіть, коли ти виростеш.
Їй, ти можеш довіритись.
Вона дала тобі життя
і хоче зробити його
найкращим і незабутнім.
 
            14 років
            28.04.08.


Рецензии