Вдячнiсть Богу й батькам хресним
Найцінніше свято долі,
По свідомості сприйняв.
В День, христин мій, Бог по волі
Хресну й хресного послав.
Від тепер родинне коло,
Стало ширшим у житті.
Щасливішим став у долі,
І сильнішим у меті.
Ваш, маленький срібний хрестик,
Ніжить доленьку мою.
То ж, шановні батьки хресні,
Вас ціную і люблю.
Вашу ласку не забуду,
Біль зніму в недобрий час .
Золотий хрест подарую
Щиро, з думкою про Вас!
Олександр КЕРАНЧУК
м. Чугуїв
Свидетельство о публикации №111010704094