Неможливе

Коли б могла до тебе прихилитись,
Потрапити в солодкий твій полон.
З твоїх очей тепла напитись
І потонути в човниках долонь...

Коли б могла покластися на тебе,
Зцілить розбите серце і життя...
І простелить під ноги небо
І воскресить усі чутття...

Коли б могла не відпускать від себе,
Прийти, прилинуть, обійнять...
"I love you" написать на небі
І найдорожче все тобі віддать...


Рецензии