КУМА
Що ж я наробив, куму полюбив,
Куму полюбив, спокий сон загубив?
Чоловика нема – догодайся сама:
Що ж то за кума, що пид кумом не була?
Не ем и не пью, на порози стою,
На порози стою, жду усмишку твою.
Чоловика нема – догодайся сама:
Що ж то за кума, що пид кумом не була?
Як мак зацвела, до мене пидийшла,
До мене пидийшла, кажешь: довго ждала,
Чоловика нема, догодалась сама,
Що ж я за кума, що пид кумом не була?
НАПИСАНО В СОАВТОРСТВЕ С ВИТАЛИЕМ ЩИГОЛЕВЫМ
Свидетельство о публикации №111010607960
Лиэль Степкина 10.01.2011 15:58 Заявить о нарушении
Александр Красноносов 12.01.2011 00:13 Заявить о нарушении
Александр Красноносов 12.01.2011 22:41 Заявить о нарушении