Любов таку як мають матерi
Така любов на рівні божу має
Як сонце сходить це тепло для всіх людей
Так до дітей нема різниці в мами
І колоситься ваше серце. наче поле
Хлібом поля ,на щастя на життя
Усю себе нам віддаєте мамо
А ми так топчемо хліба , ваших надій
Чому буваємо ми з вами грубі так
Не уділяємо вам ласки і турботи
І ми поклонимось пробачте мамо нам
Що ми буваємо до вас так не коректні
І колоситься ваше серце ,наче поле
Хлібом поля , на щастя на життя
Усю себе ,нам віддаєте мамо
А ми так топчемо хліба, ваших , надій
Хай сонце світить буде чисте небо вам
Щоб оправдали ваші ми надії
Щоб з радості була у вас сльоза
І в нас сльоза щоб діти нас любили
Свидетельство о публикации №111010605765