Об цянки
Збережу я на щоці,
Довгі і щасливі роки
Буду віддана тобі.
Бачиш, любий очі милі?
До глибин у них пірнай,
Адже зради і провини
Там нема – і не шукай!
Ти стискай в своїх долонях
Руки лагідні мої:
Чоловік чужий ніколи
Не відчує ласки їх.
Ті повір мені до шалу:
Я для тебе – вічний рай,
Тож життя своє й кохання,
Не жалкуючи, віддай! )))))
Свидетельство о публикации №111010604260