Що може бути краще
За сховані у літерах мрії
За жовте сонце, що світить і досі,
За сплячого кота на порозі
За блакитне небо, що завжди у дорозі
Що краще: за ранкову каву,
За листя, сніг дощі і зорі,
Закоханих сердець злиття.
Що може бути краще за життя...
Свидетельство о публикации №111010602213