***
ти знаєш, де добро, а де зло?
кого назвати красавчиком, а кого козлом?
в скільки треба на ноги ставати?
в рік чи в двадцять п`ять? ти можеш це знати???
ти думаєш, потрібні вежі й піраміди,
якщо несправедливі феміди???
кому треба Да Вінчі і Сальвадор Далі,
якшо вони родились в глухому селі?
ноу Френк Сінатра?
я з ним сиділа за партою!
збита целка-вже не целка,
а переп`єш, то буде бєлка!
florence and the machine
в сто разів краще, ніж kosheen!
i have a long tongue!
and i can make you cum!!!!
Свидетельство о публикации №111010601937