Примовлянки
Стриб, стриб, стриб,
Буду я рости, як гриб…
***
Щоб не продувало спинку,
Ми поправимо кофтинку.
***
Гам, гам, гам,
Гам, гам, гам…
Зараз буде смачно нам.
***
Ручки хлоп, хлоп, хлоп,
Ніжки топ, топ, топ…
Вушка слух, слух, слух,
Носик нюх, нюх, нюх…
Свидетельство о публикации №111010502440