Люди-украiнцi

По собі ви дітям не залишите Едемів
Лиш пеньки лісів,брудні ставки,
Міст і сіл бетони он на цвінтарі тотемів
А у запічку-літа,віки

Ще зовсім не пізно-схаменіться!!
Збережімо Божій Світ і цю красу!!
Квітці і пташині дружно поможімо-
Хай вони нам радість принесуть

Я ж бо вірю- Ще заквітне Україна
Восьмим чудом світу на зорі
Усміхнеться ніжно й соловьїно
Всьому сущому--Тобі й мені!!


Рецензии
Ми всі віримо,та нас мало хто слухає.З Різдвом Вас!

Орехова Галина   05.01.2011 22:04     Заявить о нарушении