Коханцем бути, я тобi тобi не хочу, Поплавському

Чому мені  це випало в любові
Що ти одружена ,  кохаємо ми    двоє
У двох ми грішні ,не щасливий  тільки  я
Що я люблю ,а ти є  не моя

Молитися я буду,буду Богу
Хай  ангели  нам  визначать  дорогу
Тобі  під ноги я лину води святої
Хай будуть праведні ,усі  твої дороги
Рішай  сама кого любити хочеш
Коханцем   бути ,я тобі, тобі  не хочу

Одна лиш біль   коли тебе нема
Бо без надії дуже боляче любити
Давай все змінимо моєю щоб була
А ти ніяк рішатися не хочеш

Молитися я буду, буду Богу
Хай  ангели  нам  визначать  дорогу
Тобі  під ноги я лину води святої
Хай будуть праведні ,усі  твої дороги
Рішай  сама кого любити хочеш
Коханцем   бути ,я тобі ,тобі,  не хочу

Чому зустрілися з тобою  ми чому
Але  не хочу відказатися від тебе
Тобі  бажаю і хай серденько твоє
Любить того хто тебе теж кохає
Бо без надії дуже боляче любить
Одна лиш біль ,що я чужу кохаю


Рецензии