Я ненавиджу

Я ненавиджу себе і ненавиджу цей світ...
Я ненавиджу всіх тому що вони в світі цім...
Я ненавиджу тебе і твої почуття...
Я ненавиджу любов, бо вона біда...
Я ненавиджу любов - вона приносить біль,
Вона приносить біль, та без неї ми лише тінь...
Без неї ми тінь в руках нашої долі,
В руках долі, котра не дає нам волі...
Я ненавиджу тебе, бо ти мені брехав,
Ти мені брехав, ніби і сам не знав...
Ніби сам не знав, що ти наробив...
Що ти наробив...? Мене ж в мені убив...
Я ненавиджу себе, бо піддалась тобі,
Я піддалась тобі і знову я в брехні....
І знову я в брехні, яка солодить життя..
Солодить життя... А де ж правда гірка..?
Я ненавиджу себе і ненавиджу цей світ...
Я ненавиджу всіх тому що вони в світі цім...
Я ненавиджу тебе і твої почуття...
Я ненавиджу любов, бо вона біда...
                23 Квітня 2009р.


Рецензии