***

наздоганяти мене в цей період невдач...
це не для мене...вибач! пробач!
я глибша за вагіну, міцніша за вино...
в тебе все скорумповано, це все ясно давно!
я хочу бачити червоні двері,
коли вони є зеленими!
цегельні будинки, коли вони є панельними!
хочу вмивати руки замість обличчя...
навіщо закінчилось двадцяте сторіччя???
саме тут я нічого не знаю,
я приймаю наркотики, я палю, я бухаю...!
тому що ти не підійдеш, не виймеш з гавна!
у всьому на світі винна вона!!!


Рецензии